top of page
Afternoon Light

Προγόνων Κάθαρσις

Βιωματικό Εργαστήριο

Έλα να γνωρίσεις την προγονική θεραπεία

 Μετουσιώνω τα εμπόδια των προγόνων μου σε εφόδια για εμένα και τους απογόνους μου! 

 

Κάτω από την Ακρόπολη, και δίπλα στην αρχαια αγορά της Αθήνας, σε προσκαλούμε σε ένα απελευθερωτικό βιωματικό εργαστήριο προγονικής θεραπείας που θα λάβει χώρα στο "Βρυσάκι," έναν εντυπωσιακό πολιτιστικό χώρο που φιλοξενεί και υποστηρίζει το εργαστήριο Προγόνων Κάθαρσις.

Το εργαστήριο Προγόνων Κάθαρσις αποσκοπεί στην συνειδητή επανασύνδεση με το οικογενειακό δέντρο και η εξυγίανση της προγονικής γραμμής μέσα από τη θεραπεία και την άρση των προγονικών φραγμών. 

380015183_351002597269966_3199085884708503846_n.jpg
Θεματικές Eνότητες

* Τι είναι το προγονικό φορτίο και πώς λειτουργεί στην προγονική αλυσίδα; * Kατανόηση της λειτουργίας της προγονικής γραμμής μέσα από τον οραματισμό του γενεαλογικού μας δέντρου. * Εντοπισμός του μηχανισμού προγονικής ταύτισης και εξερεύνηση τρόπων συμφιλίωσης και αποδέσμευσης προγονικών μοτίβων. * Προσέγγιση της προγονικής θεραπείας μέσα από το τρίπτυχο παρελθόν-παρόν-μέλλον και εστίαση στη δυναμική του ευρύτερου παρόντος. * Διερεύνηση προγονικού τραύματος μέσω διαλογιστικών μεθόδων και θεραπευτικών τεχνικών. * Δημιουργία πεδίου ίασης μέσα από πρακτικές εξισορρόπησης αρσενικής-θηλυκής ενέργειας σε συντονισμό με τις ποιότητες των αρχετύπων του Ιερού Αρσενικού και του Ιερού Θηλυκού. * Εντοπισμός και απελευθέρωση δυσλειτουργικών νοητικών προγραμματισμών και πεποιθήσεων μέσα από διαλογιστικές μεθόδους και τεχνικές απελευθέρωσης. * Αξιοποίηση του πνευματικού δυναμικού των προγόνων, μετασχηματίζοντας το εμπόδιο σε εφόδιο.

Η εισαγωγική συνάντηση την Παρασκευή 19/1 στις 18:00 προσφέρει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ,να γνωρίσει αντικείμενο του εργαστηρίου και τους εισηγητές.

Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε πρόκειται να παρακολουθήσετε το επερχόμενο εργαστήριο, είτε κάποιο στο μέλλον.

Logo.jpg
εικόνα_Viber_2023-10-10_18-29-33-138.jpg
εικόνα_Viber_2023-10-06_06-14-48-703.jpg
Βιωματικά Στάδια

* Προετοιμασία και ενεργοποίηση σώματος και νου για εισαγωγή στην εργασία προγονικής θεραπείας μέσω ήπιων ασκήσεων για το σώμα (γιόγκα), διαλογισμών και τεχνικών οραματισμού. * Σύνδεση με το οικογενειακό δέντρο και με τις προγονικές ενέργειες με τη βοήθεια της διαλογιστικής μεθόδου «Άλφα Ίασις». * Διερεύνηση προγονικού τραύματος σε ομαδική ή ατομική βάση σε συντονισμό με τον διοργανωτή. * Εμβάθυνση στον εντοπισμό πληγών, περιοριστικών πεποιθήσεων, δυσλειτουργικών προτύπων συμπεριφοράς με προβολή στο συνειδητό νου και εναρμόνιση με την εσωτερική μας θέληση για τη διαχείρισή τους με τον ανώτερο τρόπο, σύμφωνα με το σχέδιο της ψυχής μας! * Αποδοχή, κάθαρση, απεμπλοκή νοητικών φραγμών, πεποιθήσεων και τραυμάτων προγονικής γραμμής μέσα από τεχνικές συγχώρεσης και απελευθέρωσης. * Κατάθεση σεβασμού και ευγνωμοσύνης για τη συνεργασία με τις προγονικές ενέργειες μέσα από τον οραματισμό του «Ιερού Κύκλου» και της «Ιερής Εστίας». * Ενστάλαξη της θεραπευτικής εμπειρίας στις μελλοντικές γενιές, προσφέροντας ανιδιοτελή υπηρεσία και εξαγνίζοντας το πεδίο για την απελευθέρωση των επόμενων γενεών.

εικόνα_Viber_2023-10-11_13-22-01-855.jpg
εικόνα_Viber_2023-10-11_15-32-15-307.jpg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

Meet the Team

Δημήτρης Γαλάνης.jpg

Δημήτρης Γαλάνης

  • Instagram

Ο Δημήτρης Γαλάνης είναι θεραπευτής εκ γενετής. Έχει το χάρισμα να υπηρετεί ως «ηπιόχειρ» την υγεία. Έχει φοιτήσει σε όλα τα επίπεδα του Theta Healing ως θεραπευτής, έχει λάβει τον τίτλο του Usui Reiki Master Teacher & Healer, έχει διδαχθεί Raja Yoga Meditation και έχει λάβει και προσφέρει τις διδασκαλίες των μυήσεων Munay ki. Έχει απλοποιήσει και εμπλουτίσει διάφορες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και διαλογισμού για να λειτουργούν θαυμάσια σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες εξέλιξης της ανθρωπότητας και της γης. Είναι ο εμπνευστής του συστήματος συνειδητής ευημερίας «Ροήζων», έχει λάβει με ανώτερη επικοινωνία το «Ίαμα του Ροήζων» και είναι ο δημιουργός της διαλογιστικής μεθόδου «Άλφα Ίασις». Λειτουργεί ως πνευματικός ενθυμητής και θεραπευτής, έχοντας συνειδητή επικοινωνία και συνεργασία με τον ανώτερο εαυτό του. Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες και ομαδικές αλληλεπιδράσεις θεραπείας και διαλογισμού από το 2010.

εικόνα_Viber_2023-01-24_21-52-00-023.jpg
  • Instagram

Ελένα Τσώκου

Το έργο μου είναι να Εν-θυμίζω στους Ανθρώπους την Α-λήθεια (Α-λήθη=Μνημοσύνη), την ΕΝότητα και την Αδελφοσύνη, ώστε να διαβαίνουν το μονοπάτι της Ζωής, με Γαλήνη και Ευτυχία σε κατάσταση ΖΕΝ μέσα από την μέθοδο Εν-ΖεΝ που περικλείει ενεργειακές τεχνικές, αυτογνωσία και yoga.

Meditation
Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις αυτήν τη στιγμή
bottom of page